Anda STRESS dengan Android Studio/Xcode?? 

 PENING KEPALA dengan Coding?? 

Tahniah! Anda Berada Di Tempat Yang Betul. APPSMILLION Engine Merupakan Online Mobile App Builder Yang Tercanggih Di Abad Ini

Buat App Mudah, Cepat & Senang Dengan Fungsi Professional Tanpa Coding Walaupun Anda Baru Mula Hari Ini..

Kini Dengan App Yang Anda Bina, Anda Juga Boleh Mengaut Keuntungan USD Mudah Melalui Google AdSense, Dan Program Affiliate!

Hi Kawan2..

Anda masih pening, bagaimana membuat mobile apps dengan mudah dan cepat yang mempunyai fungsi seperti Push Notification, Synchronize, In App Purchase dan secara tidak langsung boleh monetize app anda..??

 

Pertama, Buat App Buat Anda Stress

Kedua, Tidak Tahu Guna Software Seperti Eclipse/Xcode

Ketiga, Ambil Masa Berbulan Untuk Faham Coding

Pilihan Berikutnya, Mencari Dan Membayar Programmer

Dan Jika Tidak Seperti Yang Dijangka, Buang Masa Lagi

 

Tapi adakah anda juga tahu, bahawa anda boleh menjana pendapatan mudah melalui Mobile Apps? Cuba anda bayangkan kalau anda boleh menjana pendapatan 5 ke 6 angka setiap bulan, tanpa perlu sewa kedai, bayar gaji, daftar perniagaan atau jumpa klien..

Kami juga lama mencari cara untuk masalah di atas, cara membuat mobile apps dengan mudah dan pantas dengan fungsi professional dan boleh menjana pendapatan USD dengan app yang kita buat dengan serta merta..

Dan akhirnya jumpa juga cara membuat mobile apps dengan mudah dan cepat serta dapat menjana USD dengan app walaupun anda baru mula hari ini..

Memperkenalkan..

APPSMILLION !

AppsMillion menyediakan platform untuk anda belajar membina aplikasi Android mahupun iOS dengan mudah tanpa perlu tahu sedikitpun tentang programming ataupun coding!!!

Ya benar, anda baca betul; TANPA CODING!

“AppsMillion Engine” sangat mudah digunakan.
Semudah 1 2 3…
1 – Reka
2 – Bina
3 – Publish

Baiklah, mari kita ketahui sedikit sebanyak tentang AppsMillion…

AppsMillion merupakan syarikat tempatan pembina aplikasi mobil (Mobile Apps Developer) yang terkenal di Borneo, berpusat di Kota Kinabalu Sabah. Beroperasi melalui Misi & Visi yang jelas dalam mengujudkan komuniti yang berpengetahuan dlm bidang ini dan paling penting, menjana pendapatan daripada mobile apps ataupun games yang dibuat sendiri

Kepakaran kami dlm memberikan perkhidmatan yang menyeluruh dengan menyediakan latihan mobile apps & games serta membimbing pelajar menjadi mobile apps developer yang berjaya. Module latihan yang digunapakai telah dirangka dengan rapi dan merupakan “proven method” yg telah terbukti sangat berkesan!

Misi kami adalah;
1)  Awareness (Kesedaran).
Kami memberikan taklimat kpd orang ramai dengan harapan minat terpendam mereka akan tercungkil dan boleh digilap untuk menjadi mobile apps developer. Sebenarnya, kita sendiri pun mampu menjadi apps developer yang baik jika dibimbing dengan betul. Perasaan “hanya orang putih” saja yang boleh buat apps & games perlulah dibuang.

2)  Platform.
AppsMillion menjadi platform kepada pelajar untuk memajukan diri sebagai apps developer yang berjaya. Bimbingan berterusan melalui “Support Class” akan diberikan melalui tenaga pengajar pakar yang telah mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini. Asalkan ada kemahuan, di situ ada jalan!

3)  Entrepreneurship Mindset (Minda Usahawan).
AppsMillion menekankan aspek pembangunan insan terutama dlm bidang keusahawanan. Menjadi apps developer sebenarnya samalah seperti membuka perniagaan conventional yang lain tetapi dengan cara yang lebih cepat, murah & mudah. Konsep “Money Making Machine (3M)” diterapkan dalam minda apps developer agar mereka sedar bahawa sebenarnya mereka membina 3M yang akan menjana pendapatan USD dari Google setiap hari sepanjang hidup mereka.

Visi kami hanya satu; iaitu ingin membimbing pelajar semua menjadi mobile apps developer yang berjaya menjana pendapatan yang lumayan 5 mahu pun 6 angka sebulan dari apps atau game yang dibina sendiri!

Benarkah Mobile Apps boleh menjana pendapatan lumayan??

Tahukah anda mobile apps atau game yg kita download dan main berjam2 itu boleh memberikan pendapatan lumayan kepada pembuatnya?.. Mari kami share sedikit testimoni luar negara & kawan2 kita di Sabah..

DANIEL EK (SWEDEN)

Kepada pengemar music, kamu mesti tahu app ni kan?.. Founder Daniel EK ini mendapat hasil $7.71 JUTA setiap bulan dari satu app ini sahaja…

BENNY HSU (SINGAPORE)

Hanya dengan simple app saja (Photo 365), Benny mendapat income USD6K dlm 11 hari pertama. Sekarang beliau antara Legend Indie Developer di Singapore yang telah menjadi JUTAWAN APPS.

DONG NGUYEN (VIETNAM)

Seorang anak muda berasal dari keluarga miskin di Hanoi, Vietnam Berjaya menjadi JUTAWAN hanya kerana Mobile GAME – Flappy Bird yang diciptanya. Pendapatan sebanyak USD50,000 SEHARI geng!!

GARRET GEE (USA)

Garret Gee mendapat JACKPOT $54 Juta hasil dari penjualan SCAN APP yang diciptanya! Sekarang beliau dan keluarga mengelilingi dunia hanya kerana duit APP!

Dan… ramai lagi mobile apps developer yg telah berjaya di luar sana.. Google je utk ikuti cerita2 menarik mereka…

Bagaimana pula dengan pelajar AppsMillion… dah buat duit ke? Jom tengok bro & sis kita yang tengah menuai duit daripada Google… anda bila lagi?

AHMAD TUAH (PAPAR, SABAH)

Akauntan dari sebuah syarikat telekomunikasi ini tidak menyangka hobby & partime buat app ini buat duit, pendapatan beliau melebih  $40 sehari drp Google..

ZENO MAXIMILLIAN (PUTATAN, SABAH)

Zeno, pelajar dan sekarang sebagai trainer di Appsmillion mendapat “gaji” dari Google melebihi USD50 sehari ! Hebatkan?

UNCLE AMBROSE LIEW (LIKAS, SABAH)

If I Can Do It, Why Can’t You?

Ya, itu la kata2 Power beliau yang telah merasa USD50++ perday dari Google daripada mobile app yang didevelop sendiri…

Uncle Ambrose Liew join workshop Appsmillion pada tahun lepas dan kini berusia 71thn..

Dulu jadikan ini sebagai hobby buat app utk mengisi masa pencen tapi sekarang sebagai kerjaya kerana menjadi sumber pendapatan sambil tidur..

Cuba cari ” kingfisherapp” dlm google playstore, download dan tengok sendiri mobile app yang dibuat oleh uncle 71 tahun ini. Salah satu app beliau bikin sendiri suda 50,000 download & counting…

Anda mungkin berpeluang berjumpa dengan beliau pada mobile apps workshop nanti…tidak perlu percaya apa kami cakap, tanya beliau sendiri.. apa rahsia kejayaan beliau…

Dan Ramai Lagi Student Appsmillion Yang Telah Menjana Pendapatan USD Tiap2 Hari …Anda boleh  Lihat Sdri Dlm FB Page Appsmillion..

Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Selepas Menggunakan AppsMillion App Engine Dalam Video Ini…

BAIKLAH….

Kalau orang lain boleh meraih USD setiap hari dengan Apps & Game yang dibuat sendiri, kita pun PASTI BOLEH !!!

Ingin dibantu???

AppsMillion boleh membantu individu mahupun syarikat yang ingin membina apps secara professional dengan harga promosi “Basic Plan” yang

 TERMURAH DI DUNIA ! 

 Hanya RM10.00 sebulan!!! 

 *** Harga akan dinaikan apabila kuota penuh!  

Belajar secara ONLINE (OMG)

Cuma perlu register dan buat payment sebanyak

RM88 – One time setup fee &

RM10 utk langganan bulan pertama

Total RM98.00 jer…

Bulan kedua dan seterusnya hanya perlu top-up RM10 shja.

DAFTAR SEKARANG!

OMG

adalah

Online Mobile apps Guide

dimana peserta hanya perlu belajar secara online sepenuhnya.

Nota pdf dan video tutorial boleh diperolehi daripada Website Appsmillion dan boleh di access setelah pendaftaran dibuat dan ID telah diaktifkan. Mudah bukan???

DAFTAR SEKARANG!

ANDA PERLU BANTUAN??

Jangan risau… kami juga menawarkan kelas bimbingan awal & advance bagi mereka yang perlukan bimbingan pakar…

Bagaimana CARANYA???  Memperkenalkan…

 

EMAW

“Express Mobile Apps Workshop”

Jom join kami dalam EMAW “Express Mobile Apps Workshop” dan anda bakal mempelajari & mengetahui rahsia bagaimana dpt duit USD hari2 dari Google melalui app atau game yg kita buat sendiri seperti kawan2 kita ini..

EMAW adalah hands-on training selama 4jam di mana anda akan diajar menggunakan software APPSMILLION ENGINE untuk membina app dengan cara mudah, cepat & user friendly. App yang dibina akan terus boleh digunakan dalam handphone anda.

Bukan itu saja, kami juga akan berikan panduan kpd anda semua tentang keperluan dan syarat2 yang diperlukan oleh GOOGLE untuk menjadi seorang Mobile Apps Developer. Penting ni tau!

Untuk pengetahuan anda, kami menghabiskan puluhan ribu untuk mendapatkan segala teknik-teknik yang akan kami kongsikan ni…Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk melakukan “trial and error” sebab kami sudah hadapi semua tu… Jom sertai EMAW sekarang!

DAFTAR SEKARANG!